Ózon Panzió és Étterem

Észak Magyarországi régió - Lillafüred

Ózon Panzió és Étterem, Lillafüred
  • Cím: 3517 Lillafüred, Erzsébet sétány 19.
  • SZÉP kártya elfogadása

Ajánlatkérés

Küldés
Ózon Panzió és Étterem, Lillafüred

 

Panziónk a Bükk hegység keleti részén, a festői szépségű Lillafüreden, a Szent István cseppkőbarlanggal szemben található. Elhelyezkedése miatt pihenésre, kikapcsolódásra, szórakozásra, sportolásra, mikroklímája miatt gyógykezelésre is kitűnő lehetőséget biztosít. Vendégeinket jó levegő, lenyűgöző táj és barátságos kiszolgálás fogadja egész évben.

 

A Garadna- és Szinva-völgy találkozási pontján, a Hámori-tó partján épült klimatikus üdülőhely. Diósgyőrből a Szinva gyönyörű szurdok-völgye vezet a Bükk-hegység egyik legszebb pontjához. A szurdok erdővel borított oldalain fehér mészkőszirtek emelkednek. Köztük is a legnevezetesebb a Molnár-szikla meredek csúcsa, ahonnan a hagyomány szerint a molnár leánya a szegény molnárlegénnyel együtt azért vetette magát a mélybe, mert nem lehettek egymáséi. A környékén számos szép kirándulásra és aktív kikapcsolódásra van lehetőség. Bóklászhatunk a közelben, gyalog- és kerékpártúrázhatunk a hegyekben, megleshetjük az erdők sűrűjében élő vadakat, sziklára mászhatunk, felfedezhetjük a felszín alatti világ különleges képződményeit, csónakázhatunk, horgászhatunk, lovagolhatunk. Különleges élményt nyújt az ország legnagyobb vízesésének megtekintése és a csodálatos környék megismerése az erdei kisvasúttal. A fagy beálltával a sport szerelmeseinek igazi csemege Lillafüred! Télen ugyanis a közeli felvonós sípályákon síelésre, a lankás-kanyargós utakon sífutásra, kisebb-nagyobb lejtőkön pedig szánkózásra van lehetőség.

 

Ózon Panzió és Étterem, Lillafüred

A panzió három épületszárnyból áll. A legkorábban épült A szárnyban 2 szinten 11 szoba várja az üdülni vágyókat. Ezek a szobák alacsony árfekvésűek, kis alapterületűek, kevésbé felszereltek. Az 1990-es évek közepén megvalósult bővítés eredménye a C épület és a különálló B épület. Az itt található 4-4 emeleti szoba korszerűbb, felszereltebb és tágasabb, mint A típusú szobák.


Ózon Panzió és Étterem, Lillafüred

-          45 fős étterem

-          presszó, szabadtéri söröző

-          szalonnasütő, grillező

-          zárt gépkocsi parkoló

-          játszótér (hinta, csúszda)

-          labdajátékokra alkalmas nagy füves terület

-          tollaslabda, asztalitenisz, Nordic Walking

-          WiFi a presszóban és az étteremben

 

 

WELLNESS SZOLGÁLTATÁSAINK

 

-   jakuzzi

-   infraszauna

-   finn szauna

-   gőzkabin

-   trópusi zuhany

-   hidromasszázs zuhany

 

 

BABA- ÉS GYERMEKBARÁT SZOLGÁLTATÁSAINK

 

kiságy, etetőszék, baba fürdetőkád, társasjátékok, játszótér (bölcsőhinta)

 

 

KÜLÖNLEGES SZOLGÁLTATÁSUNK

 

Panziónk a Szent István cseppkőbarlanggal szemben helyezkedik el, ahol légzőszervi megbetegedésben szenvedők klímaterápiás kezelését végzik 1950 óta. Ezt a lehetőséget kihasználva az asztmás gyerekek gyógyulásának és rehabilitációjának segítését tűztük ki célul. A rászorulókat, illetve a nyaralás alatt esetleg megbetegedő gyerekeket Dr. Fehér Annamária gyermekgyógyász, pulmonológus főorvoshoz irányítjuk, aki soron kívül ellátja a panzió betegeit. A doktornő szükség esetén beutalót tud biztosítani a barlangterápiás kezelésre is.

Ózon Panzió és Étterem, Lillafüred
  • Cím:3517 Lillafüred, Erzsébet sétány 19.
Főoldal Akciós hotelek Partnerek Szállásadóknak Médiaajánlat Kapcsolat

© 2011. | szallasjegyzek.hu - Szállásjegyzék Kft.

Az oldalra a felhasználók által feltöltött képi és szöveges tartalomért a Szállásjegyzék Kft. semmilyen nemű felelősséget nem vállal!

Feki Webstudio @ 2011 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás