Hotel Szeleta ***

Észak Magyarországi régió - Lillafüred

Hotel Szeleta, Lillafüred
  • Cím: 3517 Lillafüred, Szeleta u. 12-14.
  • SZÉP kártya elfogadása

Ajánlatkérés

Küldés
Hotel Szeleta, Lillafüred

Hotelünk a Bükki Nemzeti Park területén, Lillafüred közelében, Miskolc-Alsóhámorban található. A szálloda két épületből, és egy különálló recepcióból áll, melyet körbe ölel a Szinva patak halk csobogása, a Bükk friss levegője és az erdő. Ingyenes parkolóval és tágas pihenőkerttel rendelkezünk, ahol játszóterünk várja a gyermekeket.

Hotel Szeleta, Lillafüred
A szálloda 3 lakosztállyal, valamint 22 kétágyas szobával rendelkezik
 

A lakosztályba belépve egy csigalépcső vezet fel az előszobába, melyből nyílik a nappali (erkéllyel), a hálószoba, illetve a fürdőszoba. A nappali szoba egy nagy mérető sarokülővel, beépített bútorokkal, asztallal, székkel, puffokkal, fotelággyal, állóventilátorral, TV-el, telefonnal, minibárral van felszerelve. A hálóban összetolt ágyak, beépített bútorok, íróasztal, szék, TV található. A fürdőszoba zuhanykabinnal, WC-el ellátott. A három lakosztályból kettőben kifogástalan a WiFi Internet hálózat jelerőssége. Amennyiben kettőnél többen érkeznek, úgy lakosztályt szoktuk ajánlani, mert tágasabb és lehetőség van a sarokülőt akár 2 fő részére is fekhellyé alakítani, illetve további 1 főt tudunk elhelyezni a fotelágyon. Babaágyat természetesen térítésmentesen biztosítunk. A lakosztályokban csak az erkélyen engedélyezett a dohányzás.

 

A kétágyas szobáink előszobából, fürdőszobából és hálószobából állnak. A szobákban összetolt ágyak, beépített bútorok, íróasztal, szék, állóventilátor, TV, minibár, telefon, zuhanykabinnal, WC-vel ellátott fürdőszoba várja a vendégeket. Részben erkélyesek, és többségükben biztosított a WiFi Internet hálózat is.

Lehetőség van 1 vendégágy, illetve 1, maximum 2 babaágy elhelyezésére.

Szobáink nem dohányzóak, de amennyiben előre jelzik, erkélyes szobát biztosítunk, ha még lehetséges.


Hotel Szeleta, Lillafüred
Hotel Szeleta, Lillafüred

Hotel Szeleta, Lillafüred
  • Cím:3517 Lillafüred, Szeleta u. 12-14.
Főoldal Akciós hotelek Partnerek Szállásadóknak Médiaajánlat Kapcsolat

© 2011. | szallasjegyzek.hu - Szállásjegyzék Kft.

Az oldalra a felhasználók által feltöltött képi és szöveges tartalomért a Szállásjegyzék Kft. semmilyen nemű felelősséget nem vállal!

Feki Webstudio @ 2011 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás